Yritys

Kuortaneen Kaivin Oy


Olemme vuonna 2006 perustettu kuortanelainen infrarakentamisen yritys, joka on erikoistunut erityisesti pohja-, verkosto- ja väylärakentamiseen. Kokemusta meillä on kuitenkin kertynyt maanrakennuksesta jo 90-luvulta saakka. Yrityksen omistavat Eeli Mäki-Mustapää, Jyrki Mäki-Mustapää ja Roope Lassila. Toimitusjohtajana toimii Eeli Mäki-Mustapää.


Vakituista henkilökuntaa meillä on parikymmentä. Sesonkiaikoina määrä kasvaa yli 30 henkilöön. Teemme ammattitaidolla kaikki maansiirto- sekä pohjarakennustyöt. Olemme erikoistuneet erityisesti valokuitu- ja sähkökaapelointiin. Asiakkaitamme ovat niin teleoperaattorit, kunnat, kaupungit, yritykset kuin yksityiset kotitaloudetkin.  


Pääasiallinen toimialueemme on Pohjanmaa, mutta toimialueena Suomi.

Sinua varten


Me olemme ensisijaisesti maarakennusurakointia tarvitsevia kuntia, kaupunkeja ja yrityksiä varten. Tähtäämme toiminnassamme pitkien asiakassuhteiden luomiseen, joten meille tärkeää on sinun tyytyväisyys ja ongelmien ratkaiseminen. Asiakastyytyväisyys on pitkien asiakkuuksien ja yrityksemme eteenpäin suosittelun perusta.


Olemme vuosien varrella oppineet, että avaimet projektien onnistumiseen ovat ammattitaitoiset työntekijät, aikatauluista kiinnipitäminen sekä laadusta tinkimätön työnjälki. Haluammekin olla se yritys, jonka voit aina luottaa hoitavan työt kunnolla.

Kuortaneen Kaivin Oy - Yhteystiedot, Y-tunnus ja asiakirjat - Kauppalehden Yrityshaku
Kuortaneen Kaivin Oy - Yhteystiedot, Y-tunnus ja asiakirjat - Kauppalehden Yrityshaku