Verkostot

Verkostorakentaminen


Toteutamme erisuuruisia verkostojen rakennusprojekteja operaattoreille, seutuverkoille, yrityksille ja kunnille. Rakennamme verkostot lupaehtojen mukaisesti pääasiassa joko auraamalla tai kaivamalla. Lisäksi palveluihimme kuuluvat teiden alitukset, kivien louhinnat sekä pintojen viimeistelyt. Tarvittaessa myös dokumentoimme ja kartoitamme verkostot huolellisesti, jolloin voit olla varma, että asennettu verkosto löytyy ongelmitta vielä vuosienkin päästä.


Palveluihimme kuuluvat seuraavat verkostorakentamisen muodot:

  • Sähköverkot
  • Vesi- ja viemäriverkot
  • Valokuituverkot


Toteutamme kohteet suunnitelmien mukaan tai “Avaimet käteen” periaatteella alihankintaverkostomme kautta. Tällöin saat tilattua kauttamme kaikki verkostorakentamiseen liittyvät työt, kuten suunnittelu-, sähköverkosto- ja valokuituhitsaustyöt. Tämä selkeyttää sinun projektinhallintaa sekä säästää aikaa ja rahaa. Tilaamalla meiltä voit olla varma, että työ on ammattilaisen tekemä.


Soita meille numeroon 040 513 1347 tai lähetä sähköpostia osoitteeseen eeli@kuortaneenkaivin.fi ja aloitetaan yhteinen projekti. Voit ottaa myös alla olevan painikkeen avulla lomakkeen kautta yhteyttä, jolloin me olemme sinuun yhteydessä.