Työnjohtaja
infrarakentamiseen

Työnjohtajat huomio! Etsimme työnjohtajaa infrarakentamiseen

Maanrakennusyritys saa niskaansa kiitosta tai sitten sitä toista riippuen siitä, miten hommat hoidetaan. Me pyrimme ensiksi mainittuun ja olemme onnistuneet siinä hyvin. Jotta voimme jatkossakin olla ylpeitä projekteistamme, tarvitsemme päteviä työnjohtajia, jotka pitävät langat käsissään.

Työnjohtajan pesti Kuortaneen Kaivimella on ainutlaatuinen tilaisuus, sillä harvassa paikassa saa yhtä paljon vastuuta kuin meillä. Meillä työnjohtajat saavat hoitaa hommia itsenäisesti, kunhan tietyt vaatimukset täyttyvät. Toimipaikkamme on Kuortaneella, mutta asuinpaikkakunnallasi ei ole väliä, sillä projekteja on ympäri Suomea. Toimimme pääurakoitsijoina sekä valokuitu- ja sähköverkkoprojekteissa että infrarakentamisessa. Haemme molempiin työnjohtajia.

Kiinnostuitko? Jatka lukemista.


Työnjohtaja infrarakennustyömaille

Kuortaneen Kaivin tekee maanrakennusta pääasiassa kunnille, kaupungeille ja ELY-keskuksille. Projektit eivät ole koskaan samanlaisia, joten meillä pääset näkemään infrarakentamista monipuolisesti erilaisissa kohteissa. Työnjohtajana vastaat käytännön tekemisestä työmaalla, joten matkustaminen ei ole sinulle ongelma. Osan työtehtävistä voi tehdä etänä, mutta muuten hommat hoidetaan työmailla.

Infraprojekteissa työnjohtajan työt alkavat urakkasopimuksen allekirjoittamisesta. Työmaan aikana vastaat mm. työturvallisuudesta, aikatauluista, organisoinnista, työmaakokouksista ja materiaalien tilauksista. Hoidat aikataulut aliurakoitsijoiden ja eri sidosryhmien kanssa tehokkaasti. Työmaille laaditaan aikataulut ja työnjohtaja huolehtii niissä pysymisestä ja aikataulujen yhteensovittamisesta kaikkien osapuolien kanssa yhteistyössä.

Näissä hommissa on tapana olla paljon dokumentteja, joita pitää täydentää erilaisiin järjestelmiin. Toimitusjohtaja auttaa paperihommien kanssa alkuun, joten tätä ei tarvitse pelätä. Tärkeintä on, että sinulla on hyvät kommunikointitaidot joka suuntaan ja uskallat ottaa vastuun myös projektien talouspuolesta.


Toivomme sinulta muutamaa asiaa:


Miksi tulla työnjohtajaksi Kuortaneen Kaivimelle?

Okei, tiedämme sen itsekin. Yllä luetellut hommat eivät kuulosta helpoilta. Mutta ei kai elämässä kuulu helpolla päästäkään, kunhan nauttii matkasta ja saa työstään ansaitsemansa korvauksen, vai mitä?

Kuortaneen Kaivimella kehityt aivan varmasti. Näet erilaisia paikkoja, tilanteita ja saat korvaamatonta työkokemusta, josta on sinulle hyötyä myöhemminkin.

Monipuolisuus. Voit tehdä toimistohommia, mutta pääset myös sinne, missä tapahtuu. Halutessasi pääset osallistumaan koko yrityksen kehittämiseen.

Meillä pääset vastuullisiin tehtäviin jo muutaman vuoden työkokemuksella. Sinun ei tarvitse olla firmassa viittä vuotta edetäksesi, vaan tilaisuutesi on NYT. Huomioimme haussa myös opiskelijat, jotka ovat opintojensa loppusuoralla.

Meillä ei tarvitse hoitaa asioita kaavoihin kangistuneesti. Ai että se sitten tuntuukin hyvältä, kun hommat menevät nappiin, ja vielä omasta ansiosta!

Ja ne työkaverit. Meillä on hyvä työporukka, joka ottaa vastuun tekemisistään. Porukka on nuorekasta toimitusjohtajasta lähtien ja yritys kehittyy koko ajan.

Vakavaraisuus. Olemme varma työnantaja. Liikevaihtomme on kasvanut joka vuosi 1–2 milj. €.

Ja kirsikkana kakun päällä: palkkaus. Kuortaneen Kaivimella on kilpailukykyinen palkkaus, jonka lisäksi käytössä on kannustinjärjestelmä.


Hakeminen

Kirjoita vapaamuotoinen hakemus, jossa kerrot lyhyesti itsestäsi, työkokemuksestasi ja asenteestasi ja lähetä se Eelille. Voit kysyä lisätietoja Eeliltä soittamalla, sähköpostilla tai WhatsAppilla:

Eeli Mäki-Mustapää
040 569 7507
eeli@kuortaneenkaivin.fi