Työnjohtaja
valokuitu- ja sähköverkon rakentamiseen

Työnjohtajat huomio! Etsimme työnjohtajaa valokuitu- ja sähköverkon rakentamiseen

Maanrakennusyritys saa niskaansa kiitosta tai sitten sitä toista riippuen siitä, miten hommat hoidetaan. Me pyrimme ensiksi mainittuun ja olemme onnistuneet siinä hyvin. Jotta voimme jatkossakin olla ylpeitä projekteistamme, tarvitsemme päteviä työnjohtajia, jotka pitävät langat käsissään.

Työnjohtajan pesti Kuortaneen Kaivimella on ainutlaatuinen tilaisuus, sillä harvassa paikassa saa yhtä paljon vastuuta kuin meillä. Meillä työnjohtajat saavat hoitaa hommia itsenäisesti, kunhan tietyt vaatimukset täyttyvät. Toimipaikkamme on Kuortaneella, mutta asuinpaikkakunnallasi ei ole väliä, sillä projekteja on ympäri Suomea. Toimimme pääurakoitsijoina sekä valokuitu- ja sähköverkkoprojekteissa että infrarakentamisessa. Haemme molempiin työnjohtajia.

Kiinnostuitko? Jatka lukemista.


Työnjohtaja valokuitu- ja sähköverkon rakentamiseen

Valokuitu- ja sähkökaapelointia rakennetaan monesti etenevässä määrin yhdessä, joten työnjohtajan on hyvä olla kärryillä molemmista. Tätä työtä pystyy tekemään osittain etänä, mutta työmaitakin täytyy aika ajoin katsastaa. Matkustusvalmiutta tulee siis löytyä tarvittaessa. Projekteissa työnjohtajan hommat alkavat siitä, kun urakkasopimus on allekirjoitettu. Työnjohtaja hoitaa palaverit yhteistyökumppaneiden kanssa, dokumentaatiot eri järjestelmiin, aliurakoitsijoiden koordinoinnin, aikataulujen yhteensovittamisen, materiaalien tilaamisen, lisä- ja muutostyöt, aikataulussa pysymisen ja erilaisten tilanteiden hoitamisen työmailla. Meillä on fiksuja työntekijöitä, jotka ottavat vastuun omasta työstään, mutta työnjohtajan puhelin pirisee usein ja siihen myös vastataan kelloon katsomatta. Meidän työnjohtajat huolehtivat myös, että työmaa pysyy budjetissa ja aikataulussa. Meille maksetaan metreistä, joten meidän kaikkien palkka on kiinni projektien tehokkaasta etenemisestä.


Toivomme sinulta muutamaa asiaa:


Miksi tulla työnjohtajaksi Kuortaneen Kaivimelle?

Okei, tiedämme sen itsekin. Yllä luetellut hommat eivät kuulosta helpoilta. Mutta ei kai elämässä kuulu helpolla päästäkään, kunhan nauttii matkasta ja saa työstään ansaitsemansa korvauksen, vai mitä?

Kuortaneen Kaivimella kehityt aivan varmasti. Näet erilaisia paikkoja, tilanteita ja saat korvaamatonta työkokemusta, josta on sinulle hyötyä myöhemminkin.

Monipuolisuus. Voit tehdä toimistohommia, mutta pääset myös sinne, missä tapahtuu. Halutessasi pääset osallistumaan koko yrityksen kehittämiseen.

Meillä pääset vastuullisiin tehtäviin jo muutaman vuoden työkokemuksella. Sinun ei tarvitse olla firmassa viittä vuotta edetäksesi, vaan tilaisuutesi on NYT. Huomioimme haussa myös opiskelijat, jotka ovat opintojensa loppusuoralla.

Meillä ei tarvitse hoitaa asioita kaavoihin kangistuneesti. Ai että se sitten tuntuukin hyvältä, kun hommat menevät nappiin, ja vielä omasta ansiosta!

Ja ne työkaverit. Meillä on hyvä työporukka, joka ottaa vastuun tekemisistään. Porukka on nuorekasta toimitusjohtajasta lähtien ja yritys kehittyy koko ajan.

Vakavaraisuus. Olemme varma työnantaja. Liikevaihtomme on kasvanut joka vuosi 1–2 milj. €.

Ja kirsikkana kakun päällä: palkkaus. Kuortaneen Kaivimella on kilpailukykyinen palkkaus, jonka lisäksi käytössä on kannustinjärjestelmä.


Hakeminen

Kirjoita vapaamuotoinen hakemus, jossa kerrot lyhyesti itsestäsi, työkokemuksestasi ja asenteestasi ja lähetä se Eelille. Voit kysyä lisätietoja Eeliltä soittamalla, sähköpostilla tai WhatsAppilla:

Eeli Mäki-Mustapää
040 569 7507
eeli@kuortaneenkaivin.fi