Kesätyöntekijä

Etsitkö kesätyötä? Tule töihin Kuortaneen Kaivimelle!

Kuortaneen Kaivin etsii useita kesätyöntekijöitä. Meillä hommat hoidetaan jämptisti, mutta työntekijät saavat vastuuta ja vapautta. Asuinpaikkakunnallasi ei ole väliä, sillä työmaita on ympäri Suomea. Meillä pääset näkemään uusia paikkoja ja kokemaan ennennäkemättömiä seikkailuja.

Alkoiko kiinnostaa? Lukaisepa alta lisää.


Millaisia kesätyöntekijöitä etsimme?

Tiedämme, että kesätöiden saaminen on iso juttu ja ensimmäiset kesätyöt ovat niitä mieleenpainuvimpia. Emme odota sinulta aiempaa työkokemusta. Meillä kesätyöntekijät auttavat infra-asentajia ja kaivinkonekuskeja tai tekevät jopa samaa työtä. Nuoretkin saavat vastuuta.

Jos olet hyvä tyyppi, meille voi työllistyä myös syksyllä tai tulevina kesinä. Hyvällä tyypillä tarkoitamme sitä, että haluat oppia ja osaat kysyä: ”Mitä teen seuraavaksi?” sen sijaan, että istut kannonnokassa ja selaat puhelinta. Meillä toimitaan myös sillä tavalla, että jos jokin askarruttaa, siitä kysytään saman tien.

Meille voi hakea kesätöihin, jos olet yli 16-vuotias ja olet valmis tekemään reissutyötä. Plussaa on, jos sinulla on ajokortti tai traktorikortti. Eduksi katsotaan myös erilaiset työturvallisuuskortit ja hätäensiapukoulutukset. Meillä turvallisuudesta ei tingitä.


Miksi Kuortaneen Kaivimelle kannattaa hakea?

Meillä työskennellessä pääset kotomarkkia kauemmaksi. Työmaita on ympäri Suomea ja pääset näkemään erilaisia työntekopaikkoja. Jotkut katsovat plussaksi jopa raittiin ulkoilman. Onhan se vaan huippua, kun saa tehdä töitä auringonpaisteessa ja linnunlaulussa työkavereiden vitsejä kuunnellen.

Työkaverit. Meillä on hyvä työporukka, joka ottaa vastuun tekemisistään. Porukka on nuorekasta toimitusjohtajasta lähtien ja yritys kehittyy koko ajan.

Meillä ei kytätä tai hengitetä niskaan. Vastuuta saa jokainen. Toimitusjohtaja on itse aloittanut uransa lapiohommista, joten johto on hyvin kartalla siitä, millaista työ käytännössä on.

Kuten mainittu, kalusto on uutta. Työt sujuvat jouhevasti, kun rojut eivät ole levällään. 

Vakavaraisuus. Olemme varma työnantaja. Liikevaihtomme on kasvanut joka vuosi 1–2 milj. €.

Ja kirsikkana kakun päällä: palkkaus. Kuortaneen Kaivimella on kilpailukykyinen palkkaus, jonka lisäksi käytössä on kannustinjärjestelmä.


Hakeminen

Kirjoita vapaamuotoinen hakemus, jossa kerrot lyhyesti itsestäsi, työkokemuksestasi ja asenteestasi ja lähetä se Eelille. Meillä pärjätäkseen ei tarvitse olla runoilija, joten emme vaadi sitä myöskään työhakemukseltasi.

Voit kysyä lisätietoa Eeliltä soittamalla, sähköpostilla tai WhatsAppilla:

Eeli Mäki-Mustapää
040 569 7507
eeli@kuortaneenkaivin.fi