Kaivinkonekuljettaja

Oletko kaivinkoneenkuljettaja? Tule töihin Kuortaneen Kaivimelle!

Kuortaneen Kaivin etsii useita kaivinkoneenkuljettajia. Meillä hommat hoidetaan jämptisti, mutta työntekijät saavat vastuuta ja vapautta. Asuinpaikkakunnallasi ei ole väliä, sillä työmaita on ympäri Suomea. Meillä pääset näkemään uusia paikkoja ja kokemaan ennennäkemättömiä seikkailuja.

Alkoiko kiinnostaa? Lukaisepa alta lisää.


Millaisia kaivinkoneenkuljettajia etsimme?

Kaivinkoneenkuljettajan työ on pääasiassa sähkö- ja valokuitukaapelien kaivamista ja peittämistä, teiden, vesijohtojen, viemäreiden ja katujen saneerausta. Meillä on uudet kaivinkoneet, 3D-laitteet ja muut modernit vehkeet, joten homma ei mene romujen rassailuksi.

Kuljettajiemme tekemä jälki on siistiä, eikä reklamaatiopuhelin soi usein. Haluamme jatkaa samalla linjalla myös uusien työntekijöidemme kanssa, jotta voimme kaikki sanoa ylpeinä: ”Tämän projektin teki Kuortaneen Kaivin.” Meillä toimitaan myös sillä tavalla, että jos jokin askarruttaa, siitä kysytään saman tien.


Kaikkea ei tarvitse osata heti, mutta toivomme sinulta muutamaa asiaa:

Mainittakoon vielä se, että Kuortaneen Kaivimella on mahtava työporukka ja yritys kehittyy koko ajan eteenpäin. Siksi toivomme, että myös sinun ajatusmaailmasi on 2020-luvulta.


Miksi Kuortaneen Kaivimelle kannattaa hakea?

Meillä työskennellessä pääset kotomarkkia kauemmaksi. Työmaita on ympäri Suomea ja pääset näkemään erilaisia työntekopaikkoja. Jotkut katsovat plussaksi jopa raittiin ulkoilman. Onhan se vaan huippua, kun saa tehdä töitä auringonpaisteessa ja linnunlaulussa työkavereiden vitsejä kuunnellen.

Työkaverit. Meillä on hyvä työporukka, joka ottaa vastuun tekemisistään. Porukka on nuorekasta toimitusjohtajasta lähtien ja yritys kehittyy koko ajan.

Meillä ei kytätä tai hengitetä niskaan. Vastuuta saa jokainen. Toimitusjohtaja on itse aloittanut uransa lapiohommista, joten johto on hyvin kartalla siitä, millaista työ käytännössä on.

Kuten mainittu, kalusto on uutta. Työt sujuvat jouhevasti, kun rojut eivät ole levällään. 

Vakavaraisuus. Olemme varma työnantaja. Liikevaihtomme on kasvanut joka vuosi 1–2 milj. €.

Ja kirsikkana kakun päällä: palkkaus. Kuortaneen Kaivimella on kilpailukykyinen palkkaus, jonka lisäksi käytössä on kannustinjärjestelmä.


Hakeminen

Kirjoita vapaamuotoinen hakemus, jossa kerrot lyhyesti itsestäsi, työkokemuksestasi ja asenteestasi ja lähetä se Eelille. Meillä pärjätäkseen ei tarvitse olla runoilija, joten emme vaadi sitä myöskään työhakemukseltasi.

Voit kysyä lisätietoa Eeliltä soittamalla, sähköpostilla tai WhatsAppilla:

Eeli Mäki-Mustapää
040 569 7507
eeli@kuortaneenkaivin.fi